Εύκολες συνταγέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκότα

Τούρτα που κλαίει

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή Crying Pie;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Για την τούρτα? Χωρίζουμε τους κρόκους και τα ασπράδια. Ας χωρίσουμε 1 κουταλιά της σούπας από 1 ποτήρι κρυσταλλική ζάχαρη. Χτυπάμε την υπόλοιπη κρυσταλλική ζάχαρη και τα ασπράδια μέχρι να γίνουν λευκά και στερεά. Προσθέτουμε στους κρόκους ζεστό νερό και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη που έχουμε κρατήσει.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε στους κρόκους το αλεύρι, το κακάο, τη βανιλίνη και το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε. Προσθέστε το μείγμα κακάο στα ασπράδια και ανακατέψτε με μια σπάτουλα χωρίς να σβήσετε.
  3. Ρίχνω τη ζύμη του κέικ στη μεγάλη τρύπα μου (χρησιμοποίησα ένα τετράγωνο) και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά (ο χρόνος μπορεί να διαφέρει λόγω της διαφοράς του φούρνου)
  4. Να βραχεί? Ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε. Ρίχνουμε το ζεστό γάλα στο κέικ που έχει κρυώσει και αφήνουμε το κέικ στην άκρη να απορροφήσει το γάλα.
  5. Για τη σαντιγί? Ετοιμάζουμε τη σαντιγί σε σκληρή σύσταση, την αδειάζουμε πάνω στο κέικ και τη βάζουμε στο ντουλάπι.
  6. Για τη σάλτσα σοκολάτας? Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα και το βούτυρο στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε. Όταν πάρει βράση, σβήνετε τη φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο και τη σοκολάτα. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει η σάλτσα σοκολάτας.
  7. Περνάμε την εντελώς κρυωμένη σάλτσα από το μίξερ για ωραία σύσταση, την αδειάζουμε πάνω στο κέικ και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες. Στη συνέχεια μπορείτε να σερβίρετε το κέικ όπως θέλετε. Καλή όρεξη. ????????.

Συνταγή Crying Cake με φωτογραφία

Τούρτα που κλαίει
Τούρτα που κλαίει
Τούρτα που κλαίει
Τούρτα που κλαίει
Κλαίγοντας Πίτα-10441659-170504
Κλαίγοντας Πίτα-10441659-170506

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button